Телефонуйте адвокату з розлучень:

Cтворюють притулки для осіб, постраждалих від домашнього насильства

Кабінет Міністрів України своєю Постановою від 22.08.2018 № 655 затвердив Типове положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі як механізм захисту осіб, що потерпають від домашнього насилля.

В Україні створюватимуться притулки для осіб, постраждалих від домашнього насильства. Це будуть місця безпечного тимчасового перебування та комплексної допомоги, з наданням психологічних, соціально-побутових, соціально-медичних, інформаційних, юридичних та інших послуг.


Читайте далі, щоб дізнатися про нюанси процедури розлучення

Можете отримати ЮРИДИЧНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ від наших сімейних адвокатів

Телефонуйте в офіс адвоката з розлучення, телефон в Києві +38(097) 321-14-56 Viber, WhatsApp, Telegram ми розпочнемо процедуру розлучення в найближчі 24 години


Притулки створюватимуться місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування відповідно до потреб територіальної громади.

Реалізація прийнятої Кабінетом Міністрів України постанови сприятиме впровадженню в національне законодавство міжнародних стандартів у сфері надання допомоги жертвам насильства, вдосконаленню системи соціального захисту постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, запровадженню в територіальних громадах нових послуг для таких осіб.

Своєчасне отримання у притулках якісних соціальних і реабілітаційних послуг жертвами домашнього насильства сприятиме відновленню їхніх соціальних функцій, морального, психічного та фізичного здоров’я.


Адвокат по разводам

Звоните нам - мы ответим на все ваши вопросы

или нажмите на  любимый мессенджер и напишите нам

Viber, WhatsApp, Telegram

или запишитесь на консультацию

Отправить запрос